• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI, ÖZEL GRANDMEDİCAL HASTANESİ İLE İKİNCİ KEZ PROTOKOL İMZALADI.
MANİSA TİCARET BORSASI, ÖZEL GRANDMEDİCAL HASTANESİ İLE İKİNCİ KEZ PROTOKOL İMZALADI.17 Haziran 2013 Pazartesi
 l
 
Özel Grandmedical Hastanesi ve Manisa Ticaret Borsası arasında yapılan protokol ile; Manisa Ticaret Borsası üyeleri, aileleri ve yakınları Özel Grandmedical Hastanesi’nde yaptıracakları muayene, tetkik, tedavi ve ameliyatlardan yüzde 20 indirimle yararlanabilecekler.
 
 
Protokole, Özel Grandmedical Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kanber Ali Atabey, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Özel Grandmedical Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Üzeyir Dindar, Hastane Başhekimi Mümtaz Kahya, Halka İlişkiler Müdürü Gürkan Durak, Kurumsal Yapı Sorumlusu Hüseyin Kıcıroğlu’nun bulunduğu protokol töreninde karşılıklı memnuniyetler dile getirildi.
 
Protokol sonrasında yapılan konuşmalarda;
 
Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap: “-Borsamız olarak Manisa’mıza hizmet vermekteyiz. Borsa üyelerimizin kurum ve kuruluşlardan indirimli bir şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla bu anlaşmaları imzalamaya devam edeceğiz. Kayıtlı olan tüm üyelerimiz ve birinci derecede yakınları, anlaşma yaptığımız bu indirimlerden faydalanabilirler. Biz imzaladığımız ilk protokolden sonra üyelerimizden çok iyi tepki aldık ve devam ettirilmesinin faydalı olacağını gördük. Katkılarından dolayı Özel Grandmedical Hastanesi’ne teşekkür ediyoruz.” dedi.
 
 
Özel Grandmedical Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kanber Ali Atabey ise; “Hizmet anlayışımızın temelinde güler yüz ve etkili iletişim ile hasta memnuniyeti yer alıyor. Hastanemize hizmet almaya gelen hasta ve yakınlarının sorunlarınının en kısa sürede çözülmesini sağlayarak, iddialı, güvenilir ve başarılı bir hastane olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Manisa Ticaret Borsası ile geçen yıl aramızda yapmış olduğumuz anlaşmamızı da yenilemiş bulunmaktayız. Borsamız ile hastanemiz arasında yapılan bu protokol ile Borsa üyeleri ve birinci derece yakınlarının hastanemizin sağlık hizmetlerinden yararlanmalarını sağlıyoruz. Bunun adı diğer bir deyişle el ele vermektir” diye konuştu. Atabey, bu vesile ile Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ile Borsa Yönetiminde bulunan çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.