Köln İş ve İnceleme Gezisi
Köln İş ve İnceleme Gezisi28 Haziran 2013 Cuma

04 – 09 Ekim 2013 tarihleri arasında Almanya’da gerçekleştirilecek olan Anuga Gıda Fuarı'na Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın organizasyonu ve tüm Manisa Oda ve Borsalarının ortak katılımıyla İş ve İnceleme gezisi düzenlenecektir.

ANUGA Gıda Fuarı İş ve İnceleme Gezisi'ne katılmak isteyen Üyelerimizin, Borsamıza ya da Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'na aşağıda belirtilen Başvuru Formu ile başvurmaları halinde kendileri için gerekli programa katılım işlemleri takip edilecektir.

Ekte detayları sunulan gezinin KOSGEB İYİG desteği kapsamında gerçekleştirilmesi için KOSGEB’e başvuru yapılacak ve KOSGEB üyesi olan katılımcılarımız KOSGEB onayı aldıkları takdirde gezi dönüşünde ödemiş oldukları katılım bedellerinin %60’ı KOSGEB tarafından kendilerine iade edilebileceklerdir.

Delegasyon kontenjanı sınırlı sayıda olduğu için başvurular öncelik sırasına göre kabul edilecektir. Ekte taslak program ve detayların yer aldığı programa katılımlarınızı bekler saygılar sunarız.

EK- 1, Taslak Program
EK- 2, Başvuru Formu

Not : Kontenjanlarımızın sınırlı sayıda olması nedeni ile başvurular ücret yatırma önceliği sırasına göre kabul edilecektir.

Son başvuru tarihimiz 26 Temmuz 2013 Cuma günü mesai bitimidir.

Soru ve bilgi için ; ozguryilmaz@mtso.org